Tip: Wandelen voor het ontbijt

Er is een onderzoek geweest bij Britse mannen naar de gevolgen van beweging vóór het ontbijt en na het ontbijt. Uit de cijfers van het onderzoek blijkt dat wanneer er voordat het ontbijt wordt genuttigd wordt bewogen dit gunstig is als men gewicht wilt verliezen.

Veel mensen denken juist dat beweging nadat er gegeten is gunstig is om af te vallen, maar nu is dus het tegendeel bewezen met dit onderzoek, in elk geval wanneer het gaat om het ontbijt.

Door eerst wat te gaan bewegen alvorens je op het ontbijt te storten zul je je vetreserves aanspreken en dat is nu juist wat we willen, vet kwijtraken. Naast het feit dat we hierdoor dus vet kwijtraken deden de onderzoekers een andere opmerkelijke ontdekking tijdens het onderzoek en dat was dat er een afname was te bespeuren in het bloed van ongezonde vetten.

Als je het ons vraagt is het heel duidelijk wat je te doen staat. Dat je moest bewegen om gewicht kwijt te raken, daar was je waarschijnlijk al van op de hoogte. Wij vertellen je alleen even wanneer dit een hoog rendement oplevert. Zet ‘m op!